Zásady ochrany osobních údajů

Ochrana osobních údajů je pro nás velmi důležitá. V následujícím dokumentu vás informujeme, jaké osobní údaje zpracováváme, proč je zpracováváme, na jak dlouho a jaká jsou vaše práva.

Kdo je správce?

Správce osobních údajů na webu soutez.htdvere.cz je společnost HT DVEŘE s.r.o., se sídlem Brno, Krejčího 49, PSČ 617 00, IČO: 01635123, DIČ: CZ01635123, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 78869 (dále jen Správce).

Jak nás můžete kontaktovat?

V případě dotazu použijte prosím tel.: +420 777 807 012 nebo e-mail: htdvere@htdvere.cz

Kdy zpracováváme vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje zpracováváme v případě odeslání soutěžního formuláře ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).

V případě odeslání soutěžního formuláře zpracováváme tento osobní údaj:

  • E-mailová adresa

Tento osobní údaj je nutné zpracovat pro vyhodnocení soutěže a bude využit k případnému kontaktování ohledně výhry. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. a) Nařízení. Tyto osobní údaje budou Správcem zpracovávány po dobu soutěže, nejdéle 1 rok od zadání osobního údaje, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování. Tento osobní údaj dále nezpracováváme a slouží výhradně k zařazení do soutěže.

Kdo další může mít přístup k vašim osobním údajům?

Správce spolupracuje s dalšími subjekty (zpracovatelé), kteří mohou mít přístup k vašim osobním údajům.

Přístup k vašim osobním údajům mohou mít i tito zpracovatelé:

  • E-mailingový nástroj
  • Administrátor webu

Jaká jsou vaše práva?

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.