Pokud chcete navštívit náš brněnský showroom, zavolejte si prosím předem a zamluvte si konkrétní termín. V případě dalších poboček si ověřte dostupnost kontaktováním vámi vybrané prodejny. Děkujeme za pochopení. Vaše HT dveře.

Ochrana osobních údajů

Společnost HT DVEŘE s.r.o., se sídlem Franzova 65a, 614 00 BRNO, IČ 01635123, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 78869 zpracovává v případě vyplnění dotazníku ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mailovou adresu
  • fotografii

Odpovědi v dotazníku budou zpracovány pouze jako příspěvky na oficiální Facebook stránku HT DVEŘE (fb.com/htdvere). Do příspěvku použijeme také vaše zadané osobní údaje (jméno, příjmení a fotografii).

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností HT DVEŘE s.r.o. tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel e-mail marketingového softwaru MailChimp
  • Poskytoval nástroje Google formuláře
  • Poskytovatel nástroje Facebook
  • Zpracovatel – reklamní agentura Proficio Marketing s.r.o., Údolní 552/31, 602 00 Brno, IČ 01749315, DIČ CZ01749315

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.