Ochrana osobních údajů

Společnost HT DVEŘE s.r.o., se sídlem Krejčího 1195/49, Brno, 627 00, IČ 01635123, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 78869 zpracovává v případě vyplnění dotazníku ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mailovou adresu
  • fotografii

Odpovědi v dotazníku budou zpracovány pouze jako příspěvky na oficiální Facebook stránku HT DVEŘE (fb.com/htdvere). Do příspěvku použijeme také vaše zadané osobní údaje (jméno, příjmení a fotografii).

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností HT DVEŘE s.r.o. tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel e-mail marketingového softwaru MailChimp
  • Poskytoval nástroje Google formuláře
  • Poskytovatel nástroje Facebook
  • Zpracovatel – reklamní agentura Proficio Marketing s.r.o., Údolní 552/31, 602 00 Brno, IČ 01749315, DIČ CZ01749315

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.